Skip to main content

Uge 7. Vinterferien i Hundested- en dagstur værd..

By 10. februar 2022Ikke-kategoriseret
Uge 7. Vinterferien i Hundested- en dagstur værd..
I Hundested kan du bruge hele dagen.. og stadig ikke være nået byen igennem.
Tag børnene under armen og klap en fisk. Do your shopping i Nørregade- vores lille levende gade med- tøj, outdoor, cafe, blomster m.m.m- Husk skateboerdet til de unge- der alligevel ikke må være sammen- og luk dem ud af bagklappen på Nordsjællands svedigste skatepark- ’’mellemrummet’’ .. se det her. Manden kan også tage sin fiskestang med- så sæt ham af på trekanten.. med vaders og fluer. Mens du selv tager til Lynæs og kite surfer i grødisen.. I kan jo mødes i saunaen derude senere.. Vandet i haven er iskoldt men krystalklart- så krabefiskeri med en line og et stykke af gårsdagens flæskesteg- giver flere timers underholdning til ungerne.. ( husk redningsvest og opsyn) Kunstnerne på Beddingen- trækker … så mens nogen slår rødder på Kamelens kys til varm chokolade og pannini- kan andre ose kunst hos galleri Liisberg – der i kvalitet og udvalg ikke står tilbage for andre internationalt udseende samlinger. Der er flere dejlige spisesteder omkring os.. åbne i uge 7.. med hyggekroge- og hvis ikke du har mistet smagsløgne til vinterens Coronoa atack- så tuun ind på en øl smagning på bryghuset, et stjerneskud hos havfruen eller en østers hos os. Skal i overnatte- så er et af vores hyggelige b&b en mulighed- spørg på skansen. Du kan osse bare låne naboens autocamper, sætte strøm til den ved nordmolen- og hente et par store lunser friskfanget torsk hos Jensens fisk, som du steger i rigeligt med smør og hvidløg, mens vintersolen sætter sig mod vest. – Og det var bare for at nævne få af de mange muligheder der er for at finde mening med uge 7- når nu skituren er afblæst, fællesskabet begrænset til nogle få og sommerens bevægelsesfrihed stadig lader vente på sig.

Author Knud

More posts by Knud

Leave a Reply