Skip to main content

Jobs på knud…

By 19. januar 2021Ikke-kategoriseret

Jobs på knud… Let´s go…

 

Opvarter, tjener og opvasker …Kok eller jomfru- bartender, gæstgiver, vært..inde og opvasker…  Lad os høre fra dig..

 

Vi søger unge og gamle.. kvinder, mænd og alt in between- til at mangfoldiggøre spisehuset yderligere… vi skal træne….. med alle vores kollegaer fra marts…. og spørgsmålet er kort og godt: er du en af de nye?

 

Opvasken er det vigtigste… opvaskeren er den vigtigste.. i opvasken

Det går fint – lige indtil bordet er fyldt og spandene ved at løbe over med beskidte gafler… derfra er det den der står i opvasken der sætter tempoet for hele forretningen… Man er ligesom en skygge.. i den opvask- men hvad kom egentligt først ?

 

Vi skal bruge opvaskere… unge mænd og kvinder. Det er arbejde både dag og aften..4-5 timers vagter. Du må gerne være under 18.

 

Tjeneren er så absolut også den vigtigste…. I restauranten altså.

Man kan komme langt med smil og charme. .. men forståelse for andres behov- og tilllæring af nye normer.. er absolut det.. man skal kunne – for at komme i mål.. på Knud

 

Vi skal bruge tjenere. …mænd og kvinder- med stort servicegen, energi og lyst til at dele ud af dig selv og din personlighed til vores gæster.. i hele sommer sæsonen. Ung eller … ældre.. come on..Knud er ikke et sted hvor man kryber langs panelerne.. slip så din indre kelner løs…

 

Gulvkanonen.. er den vigtigste…en 3 i 1 ér:  hen er løberen der løber ud med maden i strakt arm..- ud med drikkevarerne.. hen er afrydderen der løber retur med det beskidte… bindeledet mellem køkken og gæst og opvask.. hen er også barens backup….. altså det perfekte sommerjob til dig der skal træne din biceps, dine maraton skills og dine sociale kompetencer –  på samme tid.

 

Vi skal bruge runnere . Mænd og kvinder.. et kvikt hoved er en gode egenskaber- en god fysik får du pudset af .. til det her super vigtige led i kæden.. Du må gerne være under 18.

 

Måltidshåndværkerene er de vigtigste … i køkkenet naturligvis.. smørebrødsjomfruer, kogekoner, køkkenassistent, kok, eller kok in spe..

 

Kan du svinge en urtekniv, en kokkekniv eller en fiskefileteringskniv- over sellerien .. så er der helt sikkert en plads hos os. Vi skal sammen sætte lokale råvare på menuen hen over sommeren vi skal lave smørrebrød og en masse fisk og skaldyr.. Der er morgenjobs på deltid og ala carte positioner på spil…

 

Værten eller dennes kvindelige pendant- værtinden er den vigtigste – i døren.. Kan du møde mennesker med et smil.. i telefonen, i døren, i tekst og i mødet med andre mennesker. så er det her en position hvor dit store omsorgsgen endelig får frit spil.. du skal vide hvad vores gæster vil- før de selv ved det.. – Også en sommer position fra påske af.. og hen i mod september…

 

Bartenderen.. well det går ikke uden.. ingen saftige frugt cocktails, ingen læskende is dryppende drinks, ingen skummende cafe latte… uden bartenderen bag baren.  Har du bare en smule erfaring i at skænke en fadøl med flødetykt skum.. så tøv ikke med at tage fat i os…

 

Send os en mail- en tekst- eller en supersonisk impuls og vi vil glæde os til at se dig til samtaler i løbet af foråret..Bedste hilsner- Charlotte, Martin, John og Jens  .   mailto: knud@knud.biz

 

Hold nu fast et fedt opslag vi skrev der I starten af januar sidste år…. Der er al mulig grund til at gentage det i sin smukke og svagt redigeret form.. for bag- gemmer der sig en historie om et spisested … i øvrigt –kom der et helt fantastisk hold ud af det sidste år… … skønne kollegaer- der i år skal have endnu flere dygtige kollegaer..

 

 

 

Author Knud

More posts by Knud

Leave a Reply