Skip to main content

Der er stadig juleænder og menuer til nytår..

By 17. december 2020Ikke-kategoriseret

 

Der er stadig juleænder og menuer til nytår..

 

Men Take Away i almindelighed det kan vi desværre ikke imødekomme længere.

 

Det blev til en tidelig juleferie for mange af vores kollegaer i år.. Stadig med mundbind og vesir- bliver det en jul uden trængsel men desværre med masser af alarm. Ro og muligheden for at placere sig i god tid tid.. er også blevet en værdi.. Hvis det bliver koldt- må man altså gå sig varm.

 

En brat op standsning må man sige. Onsdag – sidste uge. Helt ærligt.. vi havde ikke troet Halsnæs kom med i lukningen… Men i dag kom så resten af landet- så det havde bare været en stakket frisk alligevel.

 

Hjælpepakkerne er af vital betydning for hvordan man handler i situationen. Der var ikke forhandlet hjælpepakker på plads inden lukningen i onsdags. What to do ? At skabe aktivitet står overfor fritstillinger og fyringer. Heldigvis- har vi i løbet af ugen langsomt kunne hjemsende vores kollegaer og medarbejdere med lønpakker. Det er en meget stor lettelse..

 

Vi holder dog fast i de to store gastronomiske nedslag der venter foran- nemmelig juleanden og nytårsmenuen. Charlotte og jeg glæder os til at pakke laks og and…. Suppe og bøf… og på den måde er knud, også en del af årets sidste store måltider.

 

I Mellemtiden … tjaa.. i den gamle fiskeauktion er der altid noget der skal males, renses- sættes på plads… så…

 

Author Knud

More posts by Knud

Leave a Reply