Skip to main content

Hvilket spisested bliver knud ?

By 24. februar 2019marts 18th, 2019Ikke-kategoriseret

Hvilket spisested bliver knud ?

Opdateret februar 19 – nu ved vi noget mere

Knud bliver et spisehus.

– For de sultne – med flere formater. Der er 600 m2 inden for og 4-500 m2 udenfor- og samlet set udvikler der sig 5-6 forskellige spisesituationer- ud fra samme menukort.

Og man kan bestille bord nu- ved at følger linket her

Knud er en pejsestue med spisebar, et spisehus med langborde, småborde og runde borde, en spisesal, hg18, med bord-bænke, klaver og sidetrappe- og så laver vi et lille hyggeligt selskabslokale med plads til 20-30 personer.
Udenfor kommer der mindre borde, store borde, en 8 meter lang solbænk og en masse liggestole.

Maden kommer fra et – ja åbent køkken- og bliver bistromad til gode priser. Smørrebrød til frokost, og så vores signaturretter- muslinger og tatar hele dagen. Om aftenen har vi en række mindre retter på kortet og også nogle lidt større- laks og stenbiderrogn- en god bøf, en smørstegt rødspætte eller anden flad. 3 friske desserter som Esther har komponeret. Ingen menu – men mange frie valg.
Til børnene er der halve portioner, sprødstegt fisk,friter masser af grønt og kraftigt wifi til tabletterne
Hjemmelavet brus, drinks med rom, hentselv vin i walkin vinrummet, og øllen store knud kommer fra Halsnæs Bryghus- vores dejlige naboer- og Herslev bryghus levere resten af brygget til vores haner. En Hancock ”høker” på flaske.

Husk:

Søndagsmiddag fra 17.00 til 20.00 med musik. Mads Westfall – vores nye ven, er vært med venner. Vi slår bordene sammen – og laver en rigtig langbords søndagsmiddag med live. Vi starter søndag d. 21. april – 195,- for 2 vores retters menu og musik. 90 for børnene.

knud åbner i starten af april 2019.

 

Bordbestilling

 

Author Knud

More posts by Knud

Join the discussion 5 Comments

 • Ida Schmidt siger:

  Vi glæder os til I åbner. Det ser allerede spændende ud.
  Men vi håber rigtig meget, at I også tænker på at få vegetarretter på menuen.
  Venlig hilsen Ida

  • Knud siger:

   Hej Ida, Tak- vi glæder os- osse. Selvfølgelig bliver der noget for vegetarene.. der bliver også grønne smørrebrød, 2-3 decideret grønne retter og masser af salat. Bedste hilsner og på gensyn- Charlotte og Jens

 • Ida Schmidt siger:

  Det bliver spændende at følge jer. Pøj pøj med de næste måneders arbejde.
  Jeres sted ser spændende ud, MEN det ville være dejligt, hvis I vil tænke på at få nogle vegetarretter med. Det er helt sikkert fremtiden, at folk spiser mindre kød.

Leave a Reply