Skip to main content

22…. nul nul- slut

By 22. september 2020Ikke-kategoriseret
22…. nul nul- slut
22- Et magisk tal må man sige- et af de helt stor tal faktisk. Det højeste af alle. Master Builder. Et af de tal numorologerne- kortlæserne, mystikerne og himmelkiggerne arbejder hårdt rundt om for at give og forstå betydningen af. Man ved det bare – 22 – det et voldsomt tal. Sammen er det 4- minus hinanden er det nul. Tænk lige på det. .Det er naren på kortet- det er naiviteten og den frygtløse vej mod det nye. Det er figuren der springer ud i det. Ser verden gennem nye briller. Det er metaforenes tal. Det vi ikke ved – som vi skal til at sætte ord på. Talenergien- de to to taller der sammen bliver til et lige tal.. et umådeligt kraftfuldt tal. Tallet toogtyve 22 det samler, forbinder og forvandler. Det er dobbelt af alt – Tal energien søger ud fra sit inderste – ud i verden. Det er entreprenøren- den globale arkitekt- det er et balance tal- det er lægen og opfinderen. . Bare så i udsøgte læsere, kan sætte jer ind i tallets kraft- så er det antallet af spillere på en fodboldbane- det er antallet af dupper på både Micheal Laudrups og Preben Elkjærs 2 fodboldstøvler- da de først satte den ene, den anden, den tredje og siden den fjerde klat i kassen på grundlovsdag i 1985 ( et tal der minus 1 er 22- tænk lige over det ) – sammenlagt- mod Rusland ( 4-2). En magisk kamp med mange to-taller og endnu mere betydningsfulde fire-taller. Det er antallet af eger på de cykelhjul der førte legendariske Eddy Merckx over mere end en bjergtinde. Og sådan kunne man blive ved og ved og ved og ved med at finde betydningen af tallet 22. Hvad der ikke har været af skabere, kongelige og andre betydningsfulde notabiliteter der er blevet født på en dag med 22 Fks. Jimmy Sommerwille fra Bronski Beat ( bogstav nr. 2 i alfabetet to gange ) – ophavsmand til meget god dobbeltbundet pop musik.. … er født d. 22 i en måned.. .. eller endnu vigtigere 22 april er jordens dag earth day- 22/4 den vildeste af alle dage. 2 2 og 4. Jordens dag- no wonder at 22 står for Den globale arkitekt. Det er også det tidspunkt på aftenen hvor middagen nu er slut- og alle skal gå hjem. Hvor kaffen er slupret.. og rommen sprunget over. Hvor de bløde taniner fra den hastigt indtaget vintage exceptionel årgang 2002- crozes hermitage – stadig prikker vellystigt i gummerne…mens hummerfedtet endnu glinser i skæget. Det er dessert og ost på samme tid. Det er der hvor man tager et af de mange allestedsværende mundbind- og bruger som doggy bag til en skønsom blanding af ribey og chokoladekage Marcel. 22 forbinder sig direkte til universet- et balancetal.. man skal finde ud af at være i det. Det er klokken 22 at festen skulle til at starte. Der hvor drinksene skulle køre ind fra venstre mens hjernen skulle tumle ud mod højre. Der hvor lysten til at kramme miss madamme ved nabobordet bliver så ustyrlig at der må handles.. Der hvor mersalget starter.. Der på døgnet hvor nybagt æble tarte-tatin med friskrørt vaniljeis og en stor velvoksen calvados smager aller bedst.. det er der hvor paraderne er nede- og lystigheden størst. Der stopper det bare så brat. Præsise og ubarmhjertige 22 nul nul slut… Man kan ikke undervurdere betydningen af 22.. Det er også våbnet coronakæmperne har valgt at føre kampen med.. Alt skal standse klokken 22.. og man forstår det godt.. Bruger man talenergien fra 22 og vender kraften in ad- så får vi bugt med den fand… virus.. . Når man påkalder sig så stærke kræfter fra kosmos- så må man altså dæleme håbe det hjælper.. og ind til da.. ja så må vi bare starte lidt tidligere … for at få det hele med… intet kan stå i vejen for …22
Synes godt om

 

Kommenter
Del

Author Knud

More posts by Knud

Leave a Reply