Skip to main content

Charlotte kommer forpustet ud i køkkenet…

By 25. maj 2020Ikke-kategoriseret

Stort tak til alle.. for fantastisk support – under nedlukningen- og nu efter genåbningen…

Vi kom i gang…

… her i ugen.. mange glade venner af huset og heldigvis også mange nysgerrige og sultne nye ansigter. Vores nye spisestue blev taget i brug.. med hvid dug på bordene- og skønt dæmpet lydniveau- Alle os der gik med walkman som unge.. og nu må side som en elefant og krumme øret ud ad, for at følge med i samtalen har fået et auditivt fristed.. det er måske bare en god tilføjelse til den fede ramasjang som heksekedlen midt i huset byder på… Desværre kan vi ikke stuve så mange mennesker ind i pejsestuen længere.. vi har fjernet over halvdelen af stolene. så book i god tid. Til gengæld må vi bare sige- at den gennerelle komfort er blevet bedre og det er jo godt..Det har været en fantastisk start.. Tak..

Any way- Midt i dagens tolvte grande plateau de frutti di mara kom Charlotte forpustet ud i køkkenet lørdag aften, med headsettet til knud-mobilen.. tager du den ikke lidt spørger hun..og jeg lægger østerskniv og kødøkse fra mig- Jeg har en fantasi om hvordan det er for hende… Stående der i døren på fjerde døgn.. vi åbnede i tirsdags…kom inden for – nej bliv ude.. hold afstand.. et bord til to- ja tak,,, telefonen ringer vedholdende i hendes øre.. knud- det er Charlotte.. ja takeaway i dag- and i orangesauce.. hvor mange.. et øjeblik.. jeg skal lige genstarte mit system.. Toiletterne ? . Ja lige inde til venstre.. to sekunder så er jeg der…. Undskyld.. ja Annamarie.. der skal extra citron i gin tonicen til bord 115.. .. nej.. uden is. Nu er systemet oppe.. hvor mange gange and var det du skulle have? 2 ja tak.. Hva var det bord 302 ude i pejsestuen ønskede. nå ja. Martin.. kan jeg få to ekstra mayonaiser til bord 302. De har ventet længe.. 2 gange and ..kunne i tænke jer et brød med- det er mel fra fællesmølleriet her i Nordsjælland. enkeltmarksmel.. grand cru you know.. vent lige- ingen forbindelse til internettet… kom inden for.. 4 gæster i døren.. har i bestilt bord – nå ik.. vi finder en plads til jer.. blive bare stående der.. åhh nej kom med her.. i må slet ikke stå der.. der kan komme andre for tæt på.. bord 402 vil gerne have kaffe… hvorfor fan… er der ikke nogen tjener.. Jeg går ned til dem.. kaffe..vent her- sprit af- 2 dobbelte espresso, en cafelatte på hvedemælk og en sort kolbe ikke for stærk- men gerne med lidt moscovadosukker on the side. Skal jeg ikke bare lave to stempelkander til jer ? Super svensk økoristning. Ja Marie- Bourgognen er lavet på Pinot Noir..ja… pinot noir er en drue.. jeg kommer lige med ind i skabet.. Plads til fire.. de fire til bord 117 er ikke kommet endnu.. så vi giver det dem der lige er kommet ind.. Håndsprit.. jeg skal håndspritte.. hvorfor pokker er det at den lugter sådan af whisky.. er det Johnny Walker himself der har fundet en sidegesjeft her i coronatiden. 122 har ventet længe på drikkevare.. har de fået mad? De har fået drikkevare- de smiler bare til mig .. Nu skal jeg være der, systemet er oppe og stå igen – det var to and to go ik ? to ja og et brød plus to cheesecake.. hvad siger du.. jeg spørger lige i køkkenet.. Martin kan man få cheesekacken uden ost ?…. fuck ..bare ikke telefonen læber tør for strøm.. Er det begyndt at regne udenfor nu.. alle vil ind.. nej vi har ikke flere pladser.. indenfor.. kom ind alligevel- vi finder ud af det.. . vi må have skind og puder med ind nej de må ikke side tættere på hinanden– det må vente.. nu kommer de 7 der skal side ved langbordet..velkommen- jeg må hurtigt have dem ud af døren og ned til bordet.. kom med mig i skal side her.. . nej ikke jer – men jer..Skeer til muslingerne – spørg i opvasken.. systemet er oppe og stå igen – det var to and to go ik og et brød og to cheesecakes uden ost.. ? Og et navn ? Johanne Schmidt.. gud ved om det er hende den rigtige? Klokken 19.00 – ja i kommer bare og henter det her… nu ringer den igen..knud det er Charlotte – et øjeblik.. Velkommen på knud.. Har i bestilt bord.. til fire.. nåååå det er jer til bord 117.. øhh nu skal i lige høre- vi fixer det.. takeaway menuen er and i orange… dut dut dut nej det kan ikke passe.. nu røg strømmen. Omtrent her står Charlotte forpustet ude i køkkenet.. kan du ikke få lidt strøm og så lige ringe det sidste nummer op.. jeg tror gerne de ville have noget and ud af huset og bord 302 har stadig ikke fået deres mayonaiser..

Author Knud

More posts by Knud

Leave a Reply