Skip to main content

Der er nøjagtigt en uge til…

By 17. februar 2020Ikke-kategoriseret

Der er nøjagtigt en uge til…

…at knud slår dørene op- for sæson 2… med mad, vin og cocktails… .. masser af go mad, vin og cocktails

Fra tirsdag d. 25 februar er knud igen åben alle dage. Til frokost og til middag. Med vinsmagninger, fredags tapas, weekendbrunch og endnu flere iskolde cocktails.. Plus Brunchcafé hver weekend fra morgenstunden..

Aftenmenuen på ala carte kortet består frem til 1. april af 4 serveringer.. :

Husets spicy citron laks med ærter, rygeost og dild, Muslinger med hvidvin, dild og fennikel, Langtidstilberedt oksetykkam med grønne bønner og rødvinssauce og Baba au ruhm med rom-vaniljesirup og vaniljecreme…

Vi går også all in på skaldyr og laver en Hundested version af Plateau de fruits de mer…. med kogt hummer, krabbeklør, østers, jomfruhummer, blåmuslinger, rejer, mayonnaise, vinaigrette og citron. Den råstegte hummer er også tilbage på menuen.

Vi åbner med en vinsmagning på tirsdag. Der smager vi vin fra Toscana og den er ved at være udsolgt.. Det er Carsten Pedersen fra Nemlig der kommer og byder på en tur i druer fra det klassiske italienske vinområde. Vi laver porchetta og pennacotta til. Bestil bord på hjemmesiden.. Vinsmagningerne med mad, kommer igen hver sidste tirsdag i måneden..

Brunchcafe.. Hver lørdag og søndag slår vi dørene op fra morgenstunden med brunch. Menuen med omelet ala carte indeholder skagenskinke med rygeostcreme og syltede rødløg, gammelknas med rabarberkompot, Ymer med honningristet granola og nybagte pandekager med blåbærsirup. Derudover er der omeletter ala carte – vælg lige nu mellem gedeost og grønne bønner, tomat og bacon, ærter og gammelknas. Brødkurve med smør, lyst og mørkt brød og kaffe – masser af kaffe og te fra kanden. Need we say -bobler og blody mary on request.. laks og dobbeltstegte fritter… m.m.

Fredag eftermiddag omkring ildstedet er i tapasens tegn.. det er mellem 16 til 18 i pejsestuen.

Ambiance: alle ånder ud… spinning vinyl.. magasiner.. kolde fadøl.. og børn .. ild i ovnen selv ..Julio Iglesia drømmer om tapas på knud

Her får du sådan en after work, pre middags pakke med 3 tapas og et glas bobler
Det er spicy citrus laks med rygeost, Skagenskinke med agurker, Toast med gammelknas og hasselnødder og vin med bobler

Derudover er der Spicy sardiner med brød og grillet citron, saltede mandler, rodfrugtetjips og flæskesvær, Dobbeltstegte fritter med esdragonmayo. Igen hende bloddymary

Følg den fredags bar op med Knud´s Twinkle, Raspberry fizz, Rabarber Mojitos eller en Frozen white lady- mere lime… mere mynte.. mere mums..

Plus..Åbningstilbudet- gaven til gæsten… festens midtpunkt.. grundet til at kime os ned… Der er blåmuslinger i den sorte gryde med fritter og vin som åbningstilbud.. til kun 150 bananer..

og ellers er det smørebrød.. med masser umami og surdejsrugbrød.. hummer, fladfisk, ribeys, grillfugl og creme brulê…. blandt meget andet…

Sådan når vi til slutningen af denne direkte og kontante gennemgang af nyheder og velkendte retter og drinks på Knud. Og uden at have stillet spørgsmålet- kan vi alligevel konstatere at fusionskøkkenet bestemt ikke var nogen ny opfindelse i 80 erne- det har eksisteret i alle dage for mad- og drikkekultur er mod, mod og mode kultur i konstant bevægelse. Vi jamer igen fra på tirsdag… vi ses i havnegade 18

Author Knud

More posts by Knud

Leave a Reply